I väntan på värdfamilj...

Hejhopp alla smurfar!

Tänkte bara skriva att jag fortfarande väntar på att få min placering in da US.
Har inte heller fått någon värdfamilj och det känns lite sisådär just nu. Jag vill ju få veta NÄR jag ska åka så att jag kan planera och förbereda mig både psykiskt och pack-mässigt, det är ju faktiskt ganska mycket man måste tänka på innan avresa och under resans gång. Jag hoppas att jag får mer info snart ang. allt som rör resan, detta meddelar jag er sedan när jag fått mer information om min placering.

VISUM

Ville bara skriva att jag för några dagar sedan fick mitt visum hemskickat på posten, FINALLY.
Det känns väldigt skönt att slippa alla dessa tidskrävande omständiga papper som skulle fyllas i.
Måste säga att processen att skaffa visum var ganska komplicerad men allt löste sig tillslut & ÄNTLIGEN så har jag allt jag behöver för att "få" vistas i USA.

Har ni frågor som rör detta eller något annat så FRÅGA PÅ (:

Over & out/ hobbit på vift

Första inlägget, yeah

Hej allihopa, eller aa...hej jag kanske man ska skriva i nuläget. (Hejhej Albin!)

Har nu äntligen skaffat blogg för endast ett syfte, jag ska nämligen nu till hösten åka till USA som utbytesstudent i ett år. Jag kommer att skriva om min" tripp" som projektarbete i 3an och jag tycker detta passar bra som "understöd" när jag väl ska skriva om hela krusidulen, och för att kunna blicka tillbaka och se vad jag gått igenom och varit med om under mitt år.
Detta kommer nog bidra med en bra faktor till projektet.

Jag har också skaffat denna coola (breathtaking) blogg för att ni vänner och bekanta eller kanske t.o.m. helt okända sköna typer ska kunna följa mig genom min resa, från början till slut, och vara med i händelseförloppen som innefattar allting som rör usa-trippen.

Var inte skygga med att "fråga" frågor ni undrar över eller som ni är nyfikna på, jag svarar och hjälper till mer än gärna (:Här är en simpel bild på mig, så ni vet vem "handendäraalbinsomskriver" är (:

Peace out dudes and all crazy nuts out there!


RSS 2.0