Första inlägget, yeah

Hej allihopa, eller aa...hej jag kanske man ska skriva i nuläget. (Hejhej Albin!)

Har nu äntligen skaffat blogg för endast ett syfte, jag ska nämligen nu till hösten åka till USA som utbytesstudent i ett år. Jag kommer att skriva om min" tripp" som projektarbete i 3an och jag tycker detta passar bra som "understöd" när jag väl ska skriva om hela krusidulen, och för att kunna blicka tillbaka och se vad jag gått igenom och varit med om under mitt år.
Detta kommer nog bidra med en bra faktor till projektet.

Jag har också skaffat denna coola (breathtaking) blogg för att ni vänner och bekanta eller kanske t.o.m. helt okända sköna typer ska kunna följa mig genom min resa, från början till slut, och vara med i händelseförloppen som innefattar allting som rör usa-trippen.

Var inte skygga med att "fråga" frågor ni undrar över eller som ni är nyfikna på, jag svarar och hjälper till mer än gärna (:Här är en simpel bild på mig, så ni vet vem "handendäraalbinsomskriver" är (:

Peace out dudes and all crazy nuts out there!


Kommentarer
Postat av: kimsie

kul albin! jag hoppas verkligen att du får det skitbra och utvecklas lika mycket som resten av mina vänner som har bott där. kommer sakna ditt leende här i junkan men hoppas att du kommer tillbaks :) kram!

2010-08-21 @ 05:47:33
URL: http://kiiimberly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0