MORPHSUIT/Craziness

Idag är det den 1 November, och jag har varit här i 60 dagar nu.
Idag så kom våra efterlängtade dräkter i brevlådan, ÄNTLIGEN :D
Jag och Max har väntat på detta paket sen i tisdags!! Vi skulle fått detta paket i fredags, så att vi kunde använda dem på Halloween, men eftersom dem var försenade så blev det inte så, lajte segt, eftersom vi verkligen hade förväntat oss att dem skulle dyka upp innan fredagskvällen. Menmen, NU ÄR DEM ÄNTLIGEN HÄR :)

Jag och Max beställde nämligen varsin MorphSuit, det är som en heltäckande dräkt som man drar på sig, man kan inte se in men man kan se ut :D !!! Max köpte en blå och jag köpte en grön, och resultatet blev riktigt bra :)

Vi drog på oss dräkterna och begav oss mot stan, där planerna va att lämna tillbaka en film och sen bara flumma runt :D Vi drog sedan in på en matbutik, där vi hade fett roligt :D
Här kommer bilder från detta galenskap :DSen på hemvägen jammade vi fet musik och tog det coolt.
Riktigt fett vare, Max och jag kommer resa runt i dem här dräkterna till ett antal ställen kan jag lova :D


Förövrigt så börjar jag känna mig lite sjuk, och har också insett att jag måste gå och lägga mig tidigare :)
Imån äre möte för det kommande Baseboll laget som jag kommer spela med i vår, det ska bli intressant :)

Peace allt folk / albinossssss


Kommentarer
Postat av: Mamma Anna-Maria

Hahahahahahahahahahahahaha!!! Shiiiit...vad roligt. Ni är så himla sköna. Även det med strumporna var kul..Albin - en liten korrigering bara, Jag tror du menar 1 november..inte 1 september. Men det spelar ingen roll.

Fortsätt att ha kul nu min groda och hälsa familjen och blueman. Hahahaha....ska skratta hela dagen...

Älskar dig sprallis!!! <3<3<3<3<3

2010-11-02 @ 09:41:21
Postat av: hannes

hahahah fett sköna! :)

2010-11-02 @ 10:40:32
Postat av: Fille

hahaha sweeeeet! jag vill me ha en morphsuit! :D han max verkar ju hur skön som helst. Kul att du hittat nån som e villig att hänga med på alla dina upptåg ;D hade gärna joinat, men som du vet befinner jag mig på andra sidan sjön ;) jävlar va najs me baseball! du kommer nog va asgrym, liksom du är i alla sporter du prövar på... HOME RUN! du ska veta att jag saknar dej mannen <3 lev det goda livet nu :) ser fram emot att få hem 100 kilo albin ;)

2010-11-02 @ 14:35:08
Postat av: mormor

Hej going! Vilka härliga bilder på dig oh Max. Sååå coola dräkter. Bra att du inser att man måste sova sina åtta timmar om nätterna. Det mår både kropp och knopp bra av! Idag har mamma och jag fikat på stan, jättemysigt. Ha det nu bra och sov dig frisk! Kram hjärtaat

2010-11-02 @ 14:44:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0