Halloween, ingen biggie

Hej allesammans, gamla som unga, lätta eller svintunga.


Halloween, ingen big deal direkt. Mina "värdföräldrar" gillade inte att fira Halloween för att det har något med djävulen att göra.. så det vart inte en massa halloween saker över hela huset, bara några pumpor utanför dörren.
Eftersom vi inte skulle göra något speciellt, så drog jag, Max, Kim, och värdmamman till en "halloween-utbytesstudentfest" som arrangerades av CetUSA, alltså min amerikanska organisation.
Utbytesstudenter från "området" kunde gå dit, med sina värdföräldrar, eller själva.

Fett lamt säger jag att det va, det enda jag gjorde va att käka massa kakor, och att chilla med Max (värdbrorsan).
Eftersom vi inte hade fått våra "dräkter" (återkommer mer till det i nästa inlägg) så ville jag ju klä ut mig till nått iaf,
så då föreslog jag till Max att klä oss helt i svart å sen köpa nylonstrumpor som vi kunde dra på huvudet, så att man ser helt go ut :) Detta gjorde vi såklart och det blev faktiskt ganska roligt :D Kim klädde ut sig till sim-domare :D
På halloween grejjen så hängde det munkar med pulversocker på (har ingen aning vad det heter :P) i trådar.
Max å jag dryga som vi är, så försökte vi äta med strumporna på huvvet, munnen va ju täckt, men vi försökte iaf ... haha :) Bild på oss efter ett misslyckat försök att käka donouten ;) Stenhårda? Absolut ;)Detta va allt om Halloween, ingen biggie som ni kanske märkte :P Nu ska jag skriva ett inlägg om våra "dräkter" ;)

Peace dudes! / AlbinomanKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0