SVERIGE om 6 dagar!

PGA X ANTAL OLIKA ANLEDNINGAR SÅ ÅTERVÄNDER JAG TILL SVERIGE OM 6 DAGAR, OCH KOMMER EJ ÅKA TILLBAKA TILL MIN VÄRDFAMILJ I NEWAYGO UNDER DETTA LÄSÅRET. TRÅKIGT MEN SANT! JAG AVBRYTER HELT MIN MIN UTBYTESSTUDENTS VISTELSE. DETTA BLIR NOG FÖRMODLIGEN DET NÄST SISTA INLÄGGET INNAN JAG LANDAR I SVERIGE! JAG SKRIVER PÅ MOBILEN NU OCH JAG HAR INGEN ANING OM VARFÖR DET ENBART SKRIVS MED CAPS!
PEACE 'N LOVE!! // ALBIN

Kommentarer
Postat av: annsoh

Vill du läsa nått intressant? Nått som du fastnar för Även följa en tjej som är 16 år & förlovad. Där en blogg innehåller bilder och fotografering och mode o sminkning och även tävla om att bli dagens blogg varje dag!? kan det bli bättre! Ja, du får även följa en av Eskilstunas största bloggar!

http://annsoh.blogg.se den rätta bloggen för dig!och glöm inte bloglovin ;)

2011-02-22 @ 02:23:09
URL: http://annsoh.blogg.se/
Postat av: nils

Grymt skön blogg! Jag ska själv åka iväg som utbytesstudent och har då en liten fråga till dig :) Som jag fattat det är du född 1992 och jag förmodar att du har varit 18 år mestadels av tiden där borta!

Jag kommer själv vara 18 år då jag åker och då undrar jag: Går du med jämnåriga i skolan eller är de flesta ett år yngre? :) Tror du det är en fördel att åka som 18 åring och inte 17 åring?Nu kanske inte du är 92a och då får du helt enkelt ignorera frågan men skulle det stämma så är jag grymt tacksam för svar! :DHa det bra!

2011-04-19 @ 21:17:24
URL: http://nilsinamerica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0