Harlem Globetrotters

WHATS UP DUDEZZZZ!?
Najs helg! Mycket mysig skypestund med familjen och med älsklingen, pulka med polacken Jakub, bio med samma polack. Season of the witch, cool film, men för kort, kunde lätt varit 1 h längre, men go. Sen söndagen bjöd på kyrkan (tråkigt, löjligt som vanligt, NO OFFENSE!!!) som vanligt. Men en sak som gav helgen ett stort + i kanten va Harlem Globetrotters. Andra gången jag ser dem. Första gången var i NY i Madison Square Garden februari 2010. Nu besökte dem Grand Rapids, YEAAH! Trots att jag redan sett dem en gång så kännde jag att jag ville se dem igen, och övertala Kim och Jakub att hänga med :) Så jag, kim, Jakub, max å hans flickvän åkte dit vid 1 tiden. Vi kom dit 10 i 2 och köpte biljetter i dörren, 20 dollar, VÄRT! Riktigt underhållande show, snacka om att killarna där kan dunka, flyiiiiiing like crazy. Imorgon är det måndag igen = skola = SEGT! Ska gymma imån igen, första gången igen på 5 veckor, fyfasiken vad skönt det ska bli (:

Till alla i älskade Sverige: Uppskatta världens bästa land, Sverige är helt sjukt fantastiskt bra. Och till alla Jönköpingsbor: Klaga inte och säg inte att "det finns inget att göra här i Jkpg" och att staden suger. För Jönköping är underbart, alla möjligheter staden bjuder på. Det finns miljoner saker att göra i Jönköping, och staden har precis allt man kan fråga sig. Lever man i en liten "håla" (hehehe) som jag gör med 1600 människor så inser man hur underbart Jönköping är, ärligt talat, JÖNKÖPING IS AWESOME!! Klagar man och säger att det inte finns ett skit att göra i Jönköping, tänk om...! Finns det 1000 saker att göra i Jönköping, så finns det 10 saker att göra här, seriöst, här gäller det att vara kreativ om man vill göra något roligt.
Ville bara uttrycka min personliga åsikt efter lite mer erfarenhet man har nu: SVERIGE IS THE GREATEST COUNTRY IN THE WOOOORLD! Och Jönköping, underbar stad, klaga inte!!

Peace and love people! / Albin

11 dagar in på 2011/Nyår bl.a

Bonjour tout le monde!

Sitter och kollar på film, har nämligen inte varit i skolan idag pga sjuka. Så nu passar jag på att uppdatera bloggen igen (varit ett bra tag sen). Ber om ursäkt över min dåliga uppdatering, men tycker själv att det inte finns så mycket att skriva om. Dem första dagarna under 2011 har inte direkt varit så innehållsrika. Samma rutiner dag ut och dag in, skola, skola, äta, sova, plugga, chilla, sova. Chillat mycket med max och kim, najs.

NYÅR:
Natten till den 1 Januari så gjorde vi ingenting speciellt. Det känndes konstigt att inte välkomna in det nya året med nära och kära. Vi satt bara samlade framför TVn och väntade in året med direktsändning från New York.
Sen så "pofff" så var det 2011. Jag känner på mig att 2011 kommer bli ett underbart år, och sommaren 2011 kommer bli den bästa sommaren någonsin, kommer bli obeskrivligt underbart, längtar så otroligt mycket! :)

Nu har jag ca 140 dagar kvar här i U.S. Alltså ca 5 månader.
Skolan rullar på ganska bra, 8-15 varje dag, blir lätt segt. Men har precis gjort klart mitt StopMotion projekt som jag gjort i min Multimedia klass. Precis också fått min kamera, en Canon t1i Rebel, helt underbar kamera som gjorde projektet jätte-enkelt :) Tagit foton på mina värdbröder också när dem spelar basketmatch, riktigt najs :)

Nu är jag på banan igen efter operationen, gått 14 dagar nu tror jag sedan jag tog bort blindtarmen.
Kan börja gymma fullt ut igen nästa måndag, aaaahhh vad härligt det ska bli, känner mig så vek och klen nu efter att suttit stilla i 2 veckor :) Just nu är jag också jättetaggad på att åka longboard, och jetski och varmt väder.
Har nämligen inte fått åka varken skidor eller snöskoter dem senaste 2 veckorna pga att jag måste ta hand om mitt ärr. Har dock kollat på en sjukt rolig film 4 gånger nu, "The Other Guys" heter den, rekommenderas varmt!! :)

Nu har jag också anmält mig till Florida-resan i April, som min amerikanska organisation anordnar, wiieeee, April kommer bli riktigt roligt med både Spring-Break och sedan Florida samma månad :)

Om 1h 30 min ca så ska jag och mina värdföräldar dra till Muskegeon för att kolla på mina värdbröders baskettmatch, ska ta några bilder där med :)

Några random bilder från allt möjligt:


hehe, lam som vanligt...
Våran sjö som nu ligger under tjock is och snö :)

Domarna senaste matchen.


Det va allt för mig den här gången!!
PEACE OUT // Albin


RSS 2.0