Harlem Globetrotters

WHATS UP DUDEZZZZ!?
Najs helg! Mycket mysig skypestund med familjen och med älsklingen, pulka med polacken Jakub, bio med samma polack. Season of the witch, cool film, men för kort, kunde lätt varit 1 h längre, men go. Sen söndagen bjöd på kyrkan (tråkigt, löjligt som vanligt, NO OFFENSE!!!) som vanligt. Men en sak som gav helgen ett stort + i kanten va Harlem Globetrotters. Andra gången jag ser dem. Första gången var i NY i Madison Square Garden februari 2010. Nu besökte dem Grand Rapids, YEAAH! Trots att jag redan sett dem en gång så kännde jag att jag ville se dem igen, och övertala Kim och Jakub att hänga med :) Så jag, kim, Jakub, max å hans flickvän åkte dit vid 1 tiden. Vi kom dit 10 i 2 och köpte biljetter i dörren, 20 dollar, VÄRT! Riktigt underhållande show, snacka om att killarna där kan dunka, flyiiiiiing like crazy. Imorgon är det måndag igen = skola = SEGT! Ska gymma imån igen, första gången igen på 5 veckor, fyfasiken vad skönt det ska bli (:

Till alla i älskade Sverige: Uppskatta världens bästa land, Sverige är helt sjukt fantastiskt bra. Och till alla Jönköpingsbor: Klaga inte och säg inte att "det finns inget att göra här i Jkpg" och att staden suger. För Jönköping är underbart, alla möjligheter staden bjuder på. Det finns miljoner saker att göra i Jönköping, och staden har precis allt man kan fråga sig. Lever man i en liten "håla" (hehehe) som jag gör med 1600 människor så inser man hur underbart Jönköping är, ärligt talat, JÖNKÖPING IS AWESOME!! Klagar man och säger att det inte finns ett skit att göra i Jönköping, tänk om...! Finns det 1000 saker att göra i Jönköping, så finns det 10 saker att göra här, seriöst, här gäller det att vara kreativ om man vill göra något roligt.
Ville bara uttrycka min personliga åsikt efter lite mer erfarenhet man har nu: SVERIGE IS THE GREATEST COUNTRY IN THE WOOOORLD! Och Jönköping, underbar stad, klaga inte!!

Peace and love people! / Albin

Kommentarer
Postat av: Axel Penis Bjerkland

Hahahaha, jag kommer ihåg när den där maskotet slängde sig på huvudet, shit va jag garvade då ! :D

2011-01-24 @ 09:24:50
Postat av: mamma anna-maria

Skön helg Albin!!! Och så underbart kul att prata med dig i lördags.. Ja tänkt när vi var i NY och såg Harlem Globertrotters. Inte kunde man ana att du skulle se dem igen...ett år senare i USA, haha! Du är så härlig som skriver så om Sverige och Jönköping!! Stolt över dig<3...Lycka till med träningen nu!! kramar i massor <3 <3

2011-01-24 @ 10:46:46
Postat av: mormor

jag förstår precis vad du känner. Jag har själv vuxit på på en liten ort, som du ju redan vet, men därför vet jag precis vad du talar om. Ibland kan det vara riktigt njutbart att vistas på småorter också. I alla fall för en kortare stund. Nu har du tydligen ytterligare en kompis, Jakub, så roligt. Kanske kan du hälsa på honom någon gång, det är inte så långt till Polen från Sverige. Kramar från mig till dig! Puss

2011-01-25 @ 15:28:09
Postat av: Britt

Hej!

Tänkte bara säga att det du skrev om sverige var helt rätt!! JAg åkte oxå hem tidigare från USA, i december...

Vet inte om du läser bloggen nå mer men isf hoppas jag du har det bra här i världens bästa land :))

2011-06-11 @ 01:00:31
URL: http://brittiusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0